torsdag 8 mars 2012

Snorigt värre

Näsan rinner och rinner igen! Är så less på att vara sjuk. Det är klart man hört om första året på förskolan och VAB-eländet men det drabbar ju inte mig, eller hur. Brukar inte ofta vara sjuk men nu är det väl bara att se sig själv besegrad, blä! Det blir inget varv för mig i år!


Sonen börjar nu vakna upp efter en veckas feber. Denna vecka har han bara gått runt i sin pippipyjamas, nästan. Men innan dess har han mer och mer börjat ställa krav på vilka kläder som tas på. Det ska vara tröja med något fordon och så blå byxor. Eftersom garderoben inte direkt är fylld med dessa tröjor får man göra vad man kan och vara glad så länge det inte ställs krav på hästkrafter och detaljrika motorbilder.



En tröja från Lindex fick nytt utseende. Valde tyvärr fel söm vilket jag kom på försent, så lite bubbligt blev det.


Men nu är jag som sagt snorig och då orkar man inte med symaskinen. Istället blir det ett varv då och då på en blivande klänning. Jag har lagt ihop två mönster. Ett från restgarnsboken och så
en kjol från garnstudio.

1 kommentar:

  1. På allvar!! Ska du inte springa varvet??? Please, jag vet att du klarar det, för du är grym när det väl gäller!

    Vilken fin tröja du har gjort! Han måste vara stolt som en tupp..

    För länge sen hade du en stick-kurs hemma hos dig, vad sägs om att börja med sy möte hemma hos dig eller hos mig? Jag skulle vilja lära mig att lägga upp ett par enkla byxor eller lappa ett par favvo jeans.

    kram!

    SvaraRadera