fredag 8 april 2011

Nu är tentan gjord och det är äntligen helg!

Var inte speciellt nervösinför tentan vilket var skönt. Kände dock så fort tentan var inlämnad att jag nog varit lite spänd trots allt, för en enorm lättnad infann sig. Jag tror det gick bra, har svarat på alla frågor och kanske har jag glömt någon detalj här och där men godkänt ska jag nog klara av.

Min vana trogen pluggade jag inget dagen före. Istället svor jag över min symaskin, Janome easy jeans, det går inte att sy med tvillingnålen hur jag än försöker. Till sist gav jag upp och bytte till överlooksöm, då ville inte den heller fungera... Har god lust att åka tillbaka till försäljaren och ångra mitt köp, kanske lite sent två år senare, men ändå.

Blev otroligt nog till sist färdig med min fladdermustopp som faktiskt blev riktigt bra. Mönstret är kanon! Tröjan är ett projekt både i tryck och klädsömnad, en kombination helt enkelt. Trycket är egentligen ett misslyckat tryck eftersom jag istället för vit tog underlagsfärgen som ska aanvändas för att göra ljusa tryck mindre genomskinliga, man lär av sina misstag. Jag tycker dock att detta gav tröjan en effekt som blev mycket bättre än om jag hade gjort som det var tänkt...

2 kommentarer:

  1. Gud va snygg! E den lite längre än "normala" toppar. är nämligen på jakt efter ett mönster på en fladdermustopp som inte slutar nedanför naveln utan kanske mitt på rumpan. Du skulle inte kunna dela med dej av ditt mönster? :)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vad kul att du gillar fladdermustoppen, den är lite längre än en vanlig topp.

    Om du mailar din adress så ska jag se vad jag kan göra...

    /Helene

    SvaraRadera